NENS

Five Plus vos ofereix la possibilitat d’organitzar-vos les festes d’aniversari dels més petits de casa d’una manera diferent i divertida.

Es tracta de trobar-nos en una zona verda i dinamitzar el típic berenar amb diversos tallers on els nens i nenes podran aprendre i iniciar-se en el món dels esports a la natura, alhora que juguen.

 

Per a començar la tarda Five Plus proposa realitzar una barreja entre gimcana i cursa d’orientació on els participants aniran buscant una sèrie de fites utilitzant un GPS o aplicació de mòbil proporcionat per l’organització. Hi haurà un punt a trobar per cada infant de manera que tothom participi en la recerca. En cada fita s’hi pot amagar un petit detall per als participants com una bosseta de llepolies o similar, a decisió dels pares, per a incentivar la participació. L’ultima fita a trobar sempre serà el punt d’inici/reunió on s’hi trobarà una taula amb els regals de la persona que compleix anys.

El plat estrella del esdeveniment es una tirolina de cable de més de 50 metres que podran utilitzar tant els petits com els seus pares. Acompanyat de tallers de ràpel i diversos jocs infantils com estira la corda, creació de diversos tipus de refugis de fortuna i similars.

Five Plus també inclou la possibilitat d’organitzar-vos un petit àpat per a berenar per a que els pares no tingueu que preocupar-vos de res més que de portar al nens fins al lloc de l’activitat.

Disposem d’un parell d’indrets ideals per aquesta activitat a les rodalies de Girona ciutat, tot hi així, estem disposats a estudiar la viabilitat de muntar-ho en qualsevol lloc on estigueu interessats, sense cap compromís.

No dubteu en consultar-nos disponibilitat o qualsevol dubte que tingueu, a Five Plus ens adaptem amb molta facilitat a les necessitats dels nostres clients.

Fins Aviat!!