LA NOSTRA FILOSOFIA

Benvinguts,

Five Plus Adventures es una empresa amant de la natura, i es allà on es desenvolupen les nostres activitats.

El que Five Plus Adventures proposa es establir una relació que pugui anar mes enllà d’una transacció comercial amb cadascuna de les persones que vulguin compartir alguna de les experiències que oferim. D’aquesta manera aconseguim fer-vos partícips al 100% de la que possiblement sigui una de les aventures de la nostra vida

A  Five Plus Adventures ens prenem la diversió molt a pit, i sabem que aquesta passa per tenir el risc i la seguretat sota control en tot moment. Per això tot el nostre personal es professional i està titulat per a les tasques que ha de realitzar.

A mes a mes, estem capacitats per a identificar les característiques individuals dels integrants del grup i el guia de Five Plus Adventures estarà sempre pendent per a adaptar l’activitat a aquestes necessitats.

Els paratges que podràs visitar amb Five Plus Adventures son realment paradisíacs, salvatges i amb un encant idíl·lic.

FINS AVIAT!!

PERSONAL

Lorenzo Caparrós Navarro, Gerent i guia de Five Plus Adventures

Criat en una família de pioners en l’escalada i les activitats d’aventura, des de ben petit he estat en contacte amb la natura. Sempre m’ha agradat compartir les meves experiències i coneixements amb tothom que m’ha acompanyat en el camí.

Vaig decidir instruir-me i professionalitzar les meves tècniques per a tenir totes les eines necessàries i oferir-vos garanties de seguretat i diversió en cadascuna de les nostres sortides.

Titulacions:

•Conductor d’Activitats Físic-esportives en el Medi Natural

•Tècnic esportiu de Muntanya Mitjana

•Tècnic Esportiu de Descens de Barrancs

•Membre de la Associació Espanyola de Guies de Muntanya (AEGM)  nº 1093

•Membre de la Union of International Mountain Leader Associations (UIMLA) nº 2726